(Agenda as of 2019/11/13-18:48 CET)
Monday, 16 March 2020
14:00
NICE 2020 in Heidelberg

ALL entries are PRELIMINARY only

Meeting venue: Kirchhoff-Institute for Physics, Im Neuenheimer Feld 227, D-69117 Heidelberg, Germany

.

14:00

Pre-Event info: neuromorphic computing for automotive

A half-day event with special focus on potential application of neuromorphic computing for industry (in the field of automotive) will precede the NICE 2020 meeting in the same location as the NICE.

The special event will be organized by the NEUROTECH project.

19:30-21:30
(120 min)

NICE 2020 Welcome dinner (TBC)

Tuesday, 17 March 2020
09:00
NICE 2020, workshop day I

(Registration booth opens at 8:30h)

09:00-09:15
(15+10 min)
 Welcome to NICE 2020 -- introduction and organisational remarks
09:25-11:00
(95 min)
 Talks / discussions
11:00-11:30
(30 min)
 Coffee break
11:30-13:00
(90 min)
 Talks / discussions
13:00-13:30
(30 min)
 Poster Lightning Talks

1 min - 1 slide poster appetizers

all Poster Presenters
13:30-15:00
(90 min)
 Lunch, poster setup
15:00-15:10
(10 min)
 Group photo at NICE

(The group photo will be placed on the internet. By showing up for the photo you grant your permission for the publication of the photo)

15:10-17:00
(110 min)
 Talks / discussions
17:00-17:30
(30 min)
 Coffee break
17:30-19:30
(120 min)
 Talks / discussions
19:30-22:00
(150 min)
 Poster dinner(TBC)

Wednesday, 18 March 2020
09:00
NICE 2020, workshpo day II
09:00-09:15
(15 min)
 Welcome / overview
09:15-11:00
(105 min)
 Talks / discussions
11:00-11:30
(30 min)
 Coffee brek
11:30-13:00
(90 min)
 Talks / discussions
13:00-14:00
(60 min)
 Lunch break
14:00-15:30
(90 min)
 Talks / discussions
15:30-16:30
(60 min)
 Special coffee break: EINC
16:30-18:30
(120 min)
 (Heidelberg and move to the conference dinner site)
19:00-21:00
(120 min)
 Conference dinner (TBC)

Thursday, 19 March 2020
09:00
NICE 2020, workshop day III
09:00-09:15
(15 min)
 Welcome / overview
09:15-11:00
(105 min)
 Talks / discussions
11:00-11:30
(30 min)
 Coffee break
11:30-13:30
(120 min)
 Talks / discussions
13:30-14:30
(60 min)
 Lunch
14:30-16:30
(120 min)
 Talks / discussions
16:30-17:00
(30 min)
 Coffee break
17:00-18:15
(75 min)
 Talks / discussions
18:15-18:30
(15 min)
 Wrap-up / adjourn
18:30
End of NICE 2020 for non-tutorial attendants
18:30-20:00
(90 min)
 Dinner (only for tutorial attendants)

Friday, 20 March 2020
09:00
NICE 2020, Tutorials day

The tutorial day can be booked as one of the registration options. On the tutorial day hands-on interactive tutorials with several different neuromorphic compute systems will be offered:

Contact: bjoern.kindler@kip.uni-heidelberg.de