(For printing: the agenda without borders)
Monday, 4 November 2019
10:00
NEUROTECH forum

Meeting venue: IMEC

click here to show map.

Travel: please see the how to get to IMEC page.

Registration

The meeting attendance is free of charge, but registration is necessary (also for planning purposes). Please register here.

10:00-10:05
(5+5 min)
Welcome by the NEUROTECH coordinatorYulia Sandramirska
10:10
Consortium presentations

(Roadmap for neuromorphic, global view on consortium, Technology deepdives, specific partners in consortium)

10:10-10:25
(15+5 min)
 NEUROTECH projecct
10:30-10:45
(15+5 min)
 TEMPO Project
10:50-11:05
(15+5 min)
 e.g.: HBP project
11:10-11:40
(30 min)
Coffee break
11:40
Industry keynotes: Systems & Application

Intelligence at the Edge (mobile battery powered etc) (e.g. Infineon, Bosch, ST, GF Dresden, Philips)

12:30-13:30
(60 min)
Lunch with networking opportunity (+ Demo/poster floor)
13:30-14:15
(45 min)
Panel: Biggest opportunities and biggest challenges to adopt Neurotech in products?
14:15-15:00
(45 min)
Mix of industry -academics, across Applications sector + technology options
15:00-15:45
(45 min)
EU ambitions
15:45-16:00
(15 min)
Commission on next calls and next program
16:00
End of the NEUROTECH forum event
Contact: bjoern.kindler@kip.uni-heidelberg.de
Agenda page for printing (also as short info or short info with end-time)